Skip to main content

Kan ik andere tienermama’s leren kennen?

Dat kan zeker en we helpen je graag. Je kan mee op tienermoederweekend of we brengen je via Facebook in contact met andere jonge mama's.

Mee op tienermoederweekend?

Lees hier alles over het Fara-tienermoederweekend.

Ken je in je omgeving geen andere tienermama’s of wil je er graag meer leren kennen? Wil je graag weten hoe zij leven, werken of studeren met een kindje erbij? Zit je ook wel eens met je handen in je haar en wil je graag weten hoe anderen zich uit de slag trekken? Wil je graag met leeftijdsgenoten leuke dingen doen, samen praten en lachen, ervaringen uitwisselen?

Fara-Tienermoederweekend

2 keer per jaar organiseren we een tienermoederweekend. Met een 8 à 10-tal mama’s en hun kindjes gaan we een weekendje weg. We doen leuke activiteiten, met en zonder je kindje. 
Het weekend kost 30€ (verblijf en eten inbegrepen), kindjes jonger dan 3 mogen gratis mee.
Meer info? Stuur ons een mailtje!

Online contact

Vind je meteen mee op weekend gaan te spannend? We kunnen je ook via Facebook in contact brengen met jonge mama's. Voeg Kirsten of Laura  toe op Facebook of stuur ons een mailtje: kirsten.elen@fara.belaura.jacobs@fara.be Zij zal bekijken met wie ze je in contact kan brengen.
Een andere goede site is tienermoeders.nl Op het forum leer je veel andere meisjes kennen.

TEENS van LEJO vzw

TEENS is de tienermoederwerking van Lejo vzw. Ze organiseren maandelijks bijeenkomsten, daguitstappen en zelfs een reis naar het buitenland voor tienerouders in Vlaanderen.  De activiteitenkalender vind je op hun website. Ook jonge papa's mogen mee! Stuur een mailtje naar lien.mulier@lejo.be als je graag eens meegaat!

TEENS - vzw LEJO
Antwerpsesteenweg 701
9040 SINT-AMANDSBERG
Contactpersoon: Lien Mulier, 0491 34 82 23
Facebook ‘Teens vzw Lejo’

Inloopteams

Ben je zwanger of heb je een kindje tussen 0 en 3 jaar? Dan ben je welkom in het inloopteam. Ouders met kinderen van dezelfde leeftijd worden samengebracht en hebben het over opvoeding, verzorging, omgaan met je kindje. Een gezellige babbel, daar ben je zeker van. Waar nodig kunnen ze je ook individuele ondersteunen, bemiddelen en doorverwijzen. Vaak is er ook een ruilhoekje voor babymateriaal en kleding.  Zoek hier een INLOOP-team in jouw buurt

Spel- en ontmoetingsruimte

In een ontmoetingsruimte kan je terecht voor spel en ontmoeting. Alle gezinnen uit de buurt zijn welkom. Het is een leuke en stimulerende plaats waar jonge kinderen dicht bij een vertrouwde volwassene kunnen spelen en leren omgaan met anderen. Als ouder kan je er je verhaal kwijt, andere ouders leren kennen en ideeën opdoen voor de opvoeding van je kind.

Je vindt het adres van zo’n ontmoetingsruimte via de website van je gemeente of via een opvoedingswinkel in je buurt.

M-Brio - Oudenaarde

Iedere woensdagnamiddag organiseert M-Brio ontspannende activiteiten voor jonge mama's (met of zonder de kinderen). Daarnaast bieden zij ook vormingen op vraag aan. Wil je meer weten over opvoeding, slapen, voeding, de ontwikkeling van je kindje,...? Dan gaan ze samen met jou op zoek naar een gepast antwoord. Dit kan door een persoonlijk gesprek, of door een vorming met andere tienermama's.

vzw aPart - Team J elF
Jezuïtenplein 11
9700 Oudenaarde
0472 89 97 64