Skip to main content

Ik wil mee op tienermoederweekend.

Dat kan! We organiseren twee  keer per jaar een weekend voor jonge mama’s (tot 21 jaar) en hun kinderen, in samenwerking met Lejo vzw.

Wil je een weekendje weg, samen met je kindje? Ken je in je omgeving geen andere tienermama’s of wil je er graag meer leren kennen? Wil je weten hoe zij leven, werken of studeren met een kindje erbij? Zit je soms met je handen in je haar en wil je weten hoe anderen het aanpakken? Wil je  leuke dingen doen, samen praten en lachen, ervaringen uitwisselen?

Op het weekend kan ik tot rust komen en alles in men hectische leven eventjes op een rijtje zetten. Zelfs als een van de oudere tienermama’s doet het me deugd andere jonge mama's te leren kennen en te beseffen dat ik er niet alleen voor sta.
Katja, 20

Op het weekend doen we van alles samen met je kindje(s): schilderen, knutselen, babymassage, zwemmen, wandelen, naar een speeltuin…
Maar we doen ook allerlei zaken apart, terwijl je kindje bij ervaren babysits blijft, zoals samen kletsen en quizzen, iets gaan drinken, je laten verwennen…

Wanneer?

  • 19 – 21 oktober 2018

Meer weten/inschrijven?

Al sneller een activiteit doen met andere tienerouders?

  • De TEENS-werking van vzw Lejo organiseert ook tal van andere activiteiten voor jonge ouders.