Skip to main content
Fara blijft bereikbaar in de lockdown, elke werkdag tussen 9u-16u. Contacteer ons via mail, telefoon, chat of plan een videogesprek in.

Steun Fara

De basiswerking van Fara wordt mogelijk gemaakt met subsidies van de Vlaamse Overheid. We willen echter in meer blijvend het verschil maken en rekenen op jouw steun! 

Een gratis eerstelijns hulpaanbod, een sociaal tarief voor de begeleidingsgesprekken, deugddoende ontspanningsactiviteiten voor de jonge mama's tijdens een tienermoederweekend,... zijn slechts enkele van de extra inspanningen waarmee we hopen om meisjes en vrouwen in maatschappelijk kwetsbare situatie nog beter te bereiken en ondersteunen.

Voor deze betekenisvolle extra's is Fara afhankelijk van giften en donaties. Help je ons helpen? 

Hoe? 

Warme acties in de eindejaarsperiode

  • Download de ontroerend mooie single ‘(You are) my beautiful goodbye’ van Lucy and the Birds. Zangeres Elke schreef dit lied naar aanleiding van haar eigen verwerkingsproces na abortus en om het taboe te helpen doorbreken. ‘Beloof te luisteren’, vraagt ze. Benieuwd? (TEASER 7 december)
  • Doe je eindejaarsshopping via Trooper, de online shop schenkt een deeltje aan Fara.
  • Organiseer of steun een warme actie ten voordele van Fara. Dat kan via:

Doe een gift

Doe een gulle gift en steun daarmee onze extra inspanningen om meisjes en vrouwen in maatschappelijk kwetsbare situatie nog beter te bereiken en ondersteunen. Jij krijgt dan van ons een fiscaal attest. Giften zijn welkom op het rekeningnummer BE32 7364 0355 2602 - BIC: KREDBEBB van Fara vzw. (LINK 3 december).

Zelf een leuk idee? 

Heb je zelf een creatief, warm idee om onze werking te steunen? Contacteer ons, we horen graag van je!

Payconiq code Fara