Skip to main content
Tijdens de zomermaanden is het Fara-team niet voltallig. Hierdoor kan het gebeuren dat u tijdens de openingsuren op de voicemail terecht komt. Spreek een boodschap in, een Fara-medewerker beantwoordt uw bericht binnen de 2 werkdagen. Uiteraard kan je je vraag of verhaal ook mailen naar vragen@fara.be Alvast bedankt voor het begrip.

We klikken zo goed, alleen over een kind hebben we het nog nooit gehad

Marij (36) en Peter (50)

In deze podcast van het Nieuwsblad neemt relatietherapeute Rika Ponnet ons mee naar haar praktijk. Daar vraagt Johan Terryn haar uit over de mensen die in haar stoel passeren, en de intieme verhalen die zij vertellen. In deze aflevering hoor je Marij en Peter. Hun prille relatiegeluk wordt doorkruist door een ongeplande zwangerschap...

Marij (36) is dolverliefd op Peter. Zij denkt dat ze onvruchtbaar is, maar op een dag blijkt ze toch zwanger. Marij is blij en bang tegelijkertijd. Want ze beseft: “Ik heb dit nog nooit met Peter besproken…”

Ik ben bang voor zijn antwoord, er is gewoon geen goede keuze.
Marij, 36
Als je er rationeel over nadenkt dan weet je dat het geen goed idee? We zijn nog maar pas samen, dat is toch geen goede start.
Peter, 50
seks verandert alles
seks verandert alles
Beluister hier de volledige aflevering