Skip to main content

Wat ik zo mooi vind aan mijn werk bij Fara...

Blog

Woensdag 4 oktober, 14u. Ik heb een afspraak met M. op onze chat. M. wil graag zijn verhaal vertellen.

In zijn studentenperiode geraakte zijn toenmalige vriendin ongepland zwanger. Zij kozen voor een abortus. Nu twintig jaar later, getrouwd en twee volwassen kinderen erbij, wil hij graag zijn verhaal vertellen aan Fara, maar ook aan iedereen die misschien wel voor een gelijkaardige keuze staat en voor wie zijn verhaal iets kan betekenen.

Op Fara ontmoeten we mensen op kantelmomenten in hun leven, op momenten waarop het stormt en soms alle gekende zekerheden onderuit worden gehaald. Maar ook op momenten waarop ze stilvallen, hun unieke afgelegde weg overschouwen. Op die kwetsbare, intense momenten krijgen wij het voorrecht om dicht aanwezig te zijn. Om mee op weg te gaan. En dat ontroert me, keer op keer.

Jullie verhalen zijn het waard om verteld te worden. We geloven in de kracht van getuigenissen en zijn dan ook erg dankbaar wanneer mensen hun verhaal met ons en met anderen willen delen. Het verhaal van M. vind je terug tussen de getuigenissen op onze website.

Laura Jacobs
Stafmedewerker Fara
Oktober 2017

Het mooie aan werken bij Fara is dat ik steeds weer geraakt wordt door persoonlijke verhalen en door de intense, ontroerende zoektochten die mensen met ons delen.
Laura
Wil je ook je verhaal delen?

Stond je voor een moeilijke zwangerschapskeuze, heb je een verhaal dat je graag met ons of met anderen wil delen? Ook jouw verhaal kan een plaatstje krijgen op onze website. We helpen je daar graag bij. Stuur een mailtje naar vragen@fara.be of spreek ons aan op de chat.