Skip to main content

Fara-waarden

Elke Fara-medewerker deelt en werkt volgens volgende waarden:

Begripsvol

We luisteren op de golflengte van de andere. Zo kunnen we ons verplaatsen in de persoon en ontdekken we de boodschap achter de woorden. We luisteren dus eerst en vooral vanuit ons hart. Wat ons de ruimte geeft om écht te begrijpen.

Met onze ervaring en opleiding herkennen we waar het om gaat en wat er nodig is. Zo kunnen we iedereen een weloverwogen en duurzame keuze geven, én begeleiden in het verwerkingsproces.

Vertrouwen

We geven mensen ons vertrouwen opdat ze zich in alle veiligheid openhartig aan ons kunnen tonen. Zelf zijn we oprecht en opbouwend in relatie met wie we op weg gaan. We zijn duidelijk, zeggen wat er gezegd moet worden, maar altijd hartelijk en warm. 

Toegankelijk

We zijn er voor iedereen, vanuit welke achtergrond, kleur, religie dan ook. We stellen ons open en onpartijdig op. Geen financiële rem of wachtlijsten, wij omarmen elke persoon, elke situatie.

Engagement

We volgen op en blijven beschikbaar zolang en zoveel als nodig. We omarmen, geven de begeleiding en de veilige ruimte die nodig is om de juiste keuzes te maken. Daar gaan we voor, ook al vraagt dat soms tijd.