Skip to main content
Tijdens de zomermaanden is het Fara-team niet voltallig. Hierdoor kan het gebeuren dat u tijdens de openingsuren op de voicemail terecht komt. Spreek een boodschap in, een Fara-medewerker beantwoordt uw bericht binnen de 2 werkdagen. Uiteraard kan je je vraag of verhaal ook mailen naar vragen@fara.be Alvast bedankt voor het begrip.

Promomateriaal voor studenten

Geef je leerlingen of studenten na de les iets mee van Fara. Dit helpt als een reminder om de leerstof te laten bezinken. Ontdek hieronder tussen welke (gratis) meegevertjes je kan kiezen.

Fara promomateriaal

  • Algemene Fara flyers en affiches

    Geef de fara flyers of affiches mee aan je studenten. Bestel gratis

  • Kaart tienerzwangerschap

    Handige postkaartjes over tienerzwangerschap en jong ouderschap om uit te delen aan studenten. Bestel gratis via deze link

  • Visitekaart keuzehulp ongepland zwanger

    Geef je studenten een visitekaartje van de keuzehulp ongepland zwanger mee. Bestel via deze link

Magazine voor tienerouders

Geef je studenten een uitgebreid magazine over jong ouderschap mee. Zo kunnen ze zelfstandig tips, informatie en advies rond tienerouderschap nalezen. Gratis downloadlink

kaartspel

Fara-kaartspel

Laat je studenten op een laagdrempelige manier met elkaar spreken over zwangerschapskeuzes en mogelijke dilemma's die hierbij horen. Een kaartspel kan je voor 5 euro (+ verzendkosten) bestellen via deze link. Of maak een afspraak op Fara, zo spaar je de verzendkosten uit.

Artikels

Op deze pagina vind je artikels die geschreven werden door de Fara-medewerkers voor verschillende vaktijdschriften. Geef ze mee aan je studenten zodat ze zich zelfstandig kunnen verdiepen in de Fara thema's.