Skip to main content

Boek - Mama worden. Alles wat je moet weten over zwangerschap en bevalling

Mama worden

Over het boek

Mama worden. Alles wat je moet weten over zwangerschap en bevalling

Prof. dr. Bernard Spitz & Sofie Vanherpe (Mama Baas) i.s.m. UZ Leuven en Fara vzw.

De zwangerschapsbijbel van Mama Baas (website met eerlijke verhalen van mama's en papa's en tips & tricks van experts voor ouders met weinig tijd.) Dit boek geeft tekst en uitleg bij de meest voorkomende grote en kleine vragen over zwanger worden, zwangerschap, geboorte en kraamtijd, samengesteld door een team van specialisten.

Het boek geeft tekst en uitleg bij de meest voorkomende grote en kleine vragen: Hoe bereid je je voor op een leven met kinderen? Wat te doen bij eventuele kwaaltjes, SOS-momenten of onzekerheden tijdens de zwangerschap? Hoe evolueer je als mama en als partner tijdens dit hele avontuur, zowel fysiek als mentaal? Hoe bereid je je voor op de bevalling? Welke basics moet je weten over de kraamtijd? De informatie van experts en de persoonlijke mamaverhalen in het boek helpen je met meer empowerment door deze unieke en ongelooflijk mooie, maar soms wat verwarrende en vermoeiende periode. Als je weet dat iets perfect normaal is en erbij hoort, kun je alles in perspectief plaatsen en win je aan zelfvertrouwen.

Fara is een van de experts van Mama Baas en deelde in dit boek haar expertise rond zwangerschapsbeleving en als het anders loopt dan verwacht.

Bestellen

Je kan dit boek bestellen via de website van Lannoo