Skip to main content
Fara doet er alles aan om in deze Corona tijden bereikbaar te blijven via de gewoonlijke kanalen (telefoon, mail en chat) en tijdens de gebruikelijke openingsuren. Heb je nood aan een fysiek gesprek? Contacteer ons en dan zoeken we samen naar een (virtuele) oplossing.

Boek - 17 en zwanger. Van tiener naar volwassene in 9 maanden?

17 en zwanger. Van tiener naar volwassene in 9 maanden?

Elk jaar raken zo’n 2500 Vlaamse tienermeisjes zwanger. Wat hun toekomst ook brengt, de impact van zo’n nieuws is altijd ingrijpend. Tienermama’s zitten vaak met een pak vragen als ze horen dat ze zwanger zijn. Hoe reageren je partner, je (schoon-)ouders, je vrienden? Wat is een juiste beslissing en hoe maak je die? En hoe moet het daarna verder?

Toch hoeft een tienerzwangerschap niet het einde van de wereld te zijn. Dit boek verzamelt oprechte getuigenissen van tienerouders en -grootouders. Ze spreken openhartig over hun twijfels en angsten, maar ook over onverwacht geluk.

17 en zwanger. Van tiener naar volwassene in 9 maanden? is een taboedoorbrekend boek over tienerzwangerschappen, geschreven door Ellen Van Stichel en Katleen Alen, stafmedewerker bij Fara.

Bestel het nu online voor slechts 5 euro (bijkomende verzendingskost van € 3,35).

Bij aankoop van 5 exemplaren tegelijk, krijgt u 10% korting.

Bestellen

Adres
more items
straat + nummer (bus)
postcode + plaats