Skip to main content

Workshop zwangerschapsverlies

“Sinds de workshop ervaar ik meer rust. Het heeft letterlijk een plek gekregen. Er is een helende stap gezet. Ik voelde me die stap (bijna lijfelijk) zetten tijdens het vilten, in de stilte en verbondenheid met de andere vrouwen.”
Gil

Verlies naar aanleiding van een zwangerschap blijft vaak onbesproken. Dit is zeker zo wanneer je zelf besloot om je zwangerschap stop te zetten, om andere dan medische redenen. In deze sessie scheppen we ruimte voor dit zwangerschapsverlies, met zorgzame aandacht.

FOTO: FANCIS KILLIAN - VLINDERS

Wil jij graag ruimte maken om hierbij stil te staan en te voelen? Ben je zoekend naar inspiratie om verbeeldend iets te doen? Dan is deze workshop onder lotgenoten met een abortuservaring wellicht iets voor jou.

We gaan samen aan de slag. Niet zozeer met woorden over je eigen ervaring, wel nieuwsgierig naar een andere taal. Zo maken we het onbespreekbare - woordeloos - bespreekbaar.

Dit doen we aan de hand van verhalen en crea die symbolisch kunnen bijdragen in je verwerking. We gaan reflecteren, creëeren, kijken, luisteren, voelen en samen-zijn.

Hopelijk put ook jij hier kracht, hoop en inspiratie uit. De focus ligt niet op uitwisseling, wel op wat je er voor jezelf uit meeneemt.

Voel je je geprikkeld en aangesproken? Van harte welkom!

Waar en wanneer?

Vrijdagavond 17 mei 2019 te Antwerpen van 19u tot 21u30 (het zaaltje boven in het Via Via Wereldcafé, Wolstraat 43, Antwerpen). Onthaal is voorzien om 18u30.
Deze activiteit gaat door in groep van minimum 10 en maximum 15 deelnemers.

Ritueelbegeleidsters Greet Keppens en Caroline Meerschaert begeleiden samen met Fara medewerker Katleen Alen deze bijeenkomst.
Meer info of interesse in deelname? katleen.alen@fara.be

 

Inschrijvingsformulier