Skip to main content
Voortaan zijn wij enkel in de voormiddag (9-12u) telefonisch bereikbaar.

Vormingsmoment voor vrijwilligers tienermoederweekend

Blog

Twee keer per jaar gaat Fara, samen met een ervaren babysit-ploeg en Lejo vzw, op tienermoederweekend. Neem een kijkje achter de schermen van het vormingsmoment voor onze vrijwillige babysits!

We starten de dag met een opfrissing over de 2 organisatoren van het weekend. Wat doen Fara en Lejo eigenlijk allemaal? Waarvoor staan ze en wat vinden ze belangrijk in de omgang met tienerouders?  
 

Onze visie op de tienermoederweekends
Onze visie op de tienermoederweekends

Daarna krijgen we een boeiende workshop over draagdoeken. Zo heeft de voltallige ploeg weer wat extra skills. Dat kan het babysitten en ondersteunen van de mama's op het weekend alleen maar ten goede komen! 
We leren heel wat bij: stretch-doeken, geweven doeken, rucksack-technieken... Op het eerste zicht ziet het er ingewikkeld (letterlijk!) uit, maar met wat onderlinge hulp lukt het bij iedereen! 

Na al dat oefenen en een gezellige lunch is het tijd om de weekendplanning te overlopen. Want een goed voorbereid team is er 2 waard! 
We overlopen de locatie, brainstormen over de inkleding en leuke activiteiten, verdelen de taken. 

Top Team!
Top Team!

Naar goede traditie eindigen we de dag met een leuke groepsfoto! Iedereen heeft er zin in en kijkt al uit naar het weekend van 20 oktober 2017! 

Workshop draagdoeken
Workshop draagdoeken
Workshop draagdoeken
Workshop draagdoeken
Workshop draagdoeken
Workshop draagdoeken
Wil je meer weten of onze tienermoederweekends?

Wil je graag zelf mee op weekend? Wil je graag mee op vrijwilliger? Klik dan hier