Skip to main content
Voortaan zijn wij enkel in de voormiddag (9-12u) telefonisch bereikbaar.

Fara Goes Instagram!

Blog

Door de coronaperiode is het heel duidelijk geworden hoe belangrijk verbinding is met anderen. Vandaag de dag gaat dat gelukkig al wat gemakkelijker met sociale media en technologie. Daarom werd ook de Instagram van Fara nieuw leven in geblazen door kersverse collega Emma!

Maar wat mag je verwachten van ons Instagram profiel?  

  • In eerste instantie hadden we gehoopt om zo vooral de jonge mama’s en zwangere tienermeisjes te bereiken. Tienerzwangerschap en jong ouderschap zijn immers grote thema ‘s binnen de Fara werking. Het leek ook een fijne manier om verbonden te blijven met jonge meisjes en informatieve posts te delen rond onze Fara-thema’s.
  • Maar bij het afsnuisteren en volgen van andere profielen werd me steeds duidelijker dat er ook heel wat professionals op Instagram zitten! Wat een fijne manier om uit te wisselen! Ik leerde en las al heel wat van vroedvrouwen, hulpverleners, doula’s, perinataal consulenten die allemaal ook wel eens in aanraking komen met Fara-thema’s.

De bedoeling is om via Instagram wat meer info te geven over onze werking, ons team, onze vormingen en om ook een kijkje te geven achter de schermen.  We zijn zelf nog wat zoekende natuurlijk wat aanspreekt en onze volgers willen zien! Af en toe zullen we dus ook een poll doen.  Natuurlijk spreekt het voor zich dat dit steeds gerelateerd zal zijn aan onze Fara-thema’s!

Ondertussen hebben we een kleine 200 volgers, een mooi begin lijkt me!  En bij deze ook een warme omroep om ons nu ook te volgen op Instagram.

Emma Thielens, stafmedewerker Fara vzw

Mei 2020