Skip to main content
Gewijzigde openingsuren: Fara is elke werkdag, van 9u-12u telefonisch bereikbaar.

Online lunchsessie: Kennismaking met Fara’s werking

Vraag je je af wat Fara voor jou als professional of voor je cliënt kan betekenen? Nieuwsgierig naar onze visie, pijlers, doelgroepen en concrete aanbod? Dan is deze online lunchsessie iets voor jou!

Online lunchsessie

Programma

Op het programma staat een kennismaking, een onderdompeling in onze Fara thema’s en netwerking (regulier en specifiek met Fara’s extern verwijsnetwerk voor rouw- en psychotherapeuten).


Fara thema’s die aan bod komen:
• Ongeplande zwangerschap en kwetsbaar ouderschap
• Tienerzwangerschap en jong ouderschap
• Prenatale testen en diagnose
• Verwerking na abortus en na zwangerschapsafbreking
• Kinderwens bij een belaste voorgeschiedenis en specifieke doelgroepen

We nemen je mee in bovenstaande Fara-thematieken en hulpaanbod. Je komt te weten hoe Fara er zowel voor jou als professional die in aanraking komt met de Fara thema's als voor je cliënten kan zijn. Er is ook expliciet ruimte voor vragen en uitwisseling.

Doelgroep

De lunchsessie staat open voor professionals die in contact komen met de Fara thema’s en graag ruimer willen kennismaken met Fara’s werking. Desgewenst kunnen rouw- en psychotherapeuten achteraf aansluiten bij Fara’s extern verwijsnetwerk. 

Studenten kunnen niet deelnemen aan deze lunchsessie, maar verwijzen we door naar de editie voor studenten (zie kalender). 

Lesgevers

Katleen Alen, stafmedewerker Fara

Kostprijs

Gratis, wel inschrijving vooraf via onderstaand inschrijvingsformulier.
Het maximaal aantal deelnemers wordt beperkt tot 15.

Locatie

De online infosessie zal gegeven worden via (professionele) zoom, uiterlijk een dag voor de infosessie krijg je een link tot deelname doorgestuurd.

Inschrijvingsformulier