Skip to main content
Fara is gesloten van vrijdagnamiddag t.e.m. paasmaandag. U kan steeds terecht bij Tele-onthaal, 24u/24 en 7d/7 op het nummer 106.

Lotgenotencontact: workshop zwangerschapsverlies

Zwangerschapsverlies blijft vaak onbesproken. Dit is zeker zo wanneer je zelf besloot om je zwangerschap stop te zetten, om andere dan medische redenen.

Wil jij graag ruimte maken om hierbij stil te staan en te voelen? Ben je zoekend naar inspiratie om verbeeldend iets te doen? Dan is deze workshop onder lotgenoten met een abortuservaring wellicht iets voor jou.

Sinds de workshop ervaar ik meer rust. Het heeft letterlijk een plek gekregen. Er is een helende stap gezet. Ik voelde me die stap (bijna lijfelijk) zetten tijdens het vilten, in de stilte en verbondenheid met de andere vrouwen.
Gil
Francis Killian - Vlinders

We gaan samen aan de slag. Niet zozeer met woorden over je eigen ervaring, wel nieuwsgierig naar een andere taal. Zo maken we het onbespreekbare - woordeloos - bespreekbaar.

Dit doen we aan de hand van verhalen en crea die symbolisch kunnen bijdragen in je verwerking. We gaan reflecteren, creëeren, kijken, luisteren, voelen en samen-zijn.

Hopelijk put ook jij hier kracht, hoop en inspiratie uit. De focus ligt niet op uitwisseling, wel op wat je er voor jezelf uit meeneemt.

Voel je je geprikkeld en aangesproken? Van harte welkom!

Praktisch

  • Locatie
    bovenzaaltje van het Via Via Wereldcafé, Wolstraat 43, Antwerpen. 
  • Kostprijs
    20€ cash te betalen ter plaatse

Onthaal wordt voorzien vanaf 18.30u.
Deze activiteit gaat door in groep van minimum 10 en maximum 15 deelnemers.

Lesgevers

Katleen Alen
In samenwerking met ritueelbegeleidsters Greet Keppens en Caroline Meerschaert

Inschrijven

Meer info of interesse in deelname? katleen.alen@fara.be
Aarzel niet om met haar contact op te nemen moest je twijfelen of meer info willen!