Skip to main content

Lotgenotencontact: workshop symbolisch betekenis geven aan je zwangerschapsverlies

Heb je ooit beslist om een zwangerschap af te breken na een prenatale diagnose? Zoek je nog naar verbinding en houvast in je verwerking en ben je niet direct een prater? Dan is deze workshop misschien iets voor jou.

Intuïtief aan de slag gaan met klei en uiting geven aan je verdriet op een symbolische manier kan helend zijn. Fara vzw sloeg hiervoor de handen in elkaar met Christiane Zeghers. Samen begeleiden we dit proces van zoeken, kneden en worstelen.

De meerwaarde van het werken met klei of andere creatieve vormen is dat je tastbaar bezig bent. Het helpt soms om zichtbaar te maken wat niet onder woorden te brengen is of wat zich juist onder woorden verschuilt.

Deze workshop staat open voor vrouwen, mannen en koppels. We werken in kleine groep van max 8 personen en een uitwisseling van je verhaal is niet verplicht. Er is geen ervaring met keramiek nodig.

Je kiest voor een unieke ervaring.

Praktische info

We spreken af in het Keramiekatelier van Christiane Zeghers (Andreas Vesaliusstraat 47A/49A, 3000 Leuven). Onthaal is voorzien om 9.15u door Fara medewerkers Sindy en Silke.  

Draag kleding die stoffig en vuil mag worden of breng een schort mee om je kleding te beschermen. Breng ook 2 handdoeken mee om mee te werken.

Voor wie wenst, kan nadien zijn resultaat dat hij wil bewaren laten afbakken.

Wens je meer info? contacteer dan Sindy Helsen (sindy.helsen@fara.be) of 016 38 69 50

Kostprijs

40 € per persoon.
Betaling kan via overschrijving op 
BE32 7364 0355 2602 met vermelding van je naam en mededeling 'deelname workshop 29/10'.

Inschrijvingsformulier