Skip to main content

Lotgenotencontact: Traject van 3 online videogespreksavonden abortusverwerking

Zou het je deugd doen om eens ervaringen uit te wisselen met anderen die hetzelfde doorleefden?

"Delen onder gelijkgezinden is je gedragen voelen, je voelt je minder alleen."

We wisselen uit rond beleving en betekenisgeving via 3 online bijeenkomsten, telkens op vrijdagavond.

In een klein veilig groepje ('meetingroom') ontmoeten we elkaar, waarin je zelf kiest wat je deelt.

We gaan in op wat er op dat moment in de groep leeft. Dat kunnen thema's zijn als: omgaan met mix van gevoelens (verdriet, boosheid, schuld, schaamte, jaloezie, ...), context en complexiteit van je beslissingsproces, impact op je relaties en zelfbeeld, symboliek rond onzichtbaar verlies, kinderwens, … Fara-medewerker Katleen begeleidt het groepsproces.

Praktische info

Inschrijven kan via onderstaand formulier. Je ontvangt dan een uitnodiging in je mailbox  (link naar Zoomsessie, je hoeft daartoe zelf niets te downloaden). Je hebt een pc nodig met camera en micro. Smartphone is minder aangewezen.

Deelname is gratis.

We starten stipt om 19u. Je engageert je voor de startbijeenkomst op 8 mei, later aansluiten kan niet uit zorg voor de andere deelnemers. Het ijs is dan gebroken. Vertrouwen groeit...

Doorgaans smaakt 1 bijeenkomst naar meer uitwisseling. Daarom zijn er op 15 en 29 mei alvast opvolgbijeenkomsten gepland.

Vragen? Contacteer katleen.alen@fara.be of 016/38 69 50

Deze activiteit is momenteel volzet. Je kan jouw naam en e-mailadres wel meedelen, zodat we jou op de hoogte kunnen houden van een volgend traject.