Skip to main content

Lotgenotencontact: terugspeeltheater 'onze tocht op golven'

Tijdens deze voorstelling met terugspeeltheater luisteren we naar verhalen over moeilijke en hoopvolle momenten. Alle verhalen zijn gelinkt aan de abortuservaringen van de deelnemers.

Jij besloot om een abortus te laten uitvoeren. Voor jou bleek dit een ingrijpende beslissing. We blikken terug op je tocht van besluitvorming en vooruit op je tocht in (rouw- en schuld)verwerking. Op die tocht kom je op hoge golven terecht die je kunnen overspoelen en je komt ook lage golven tegen die je ademruimte geven. Eb en vloed wisselen elkaar af.

Levenzegt luistert naar jouw tochtverhaal en speelt het terug.
Het wordt een op maat uitgewerkte improvisatievoorstelling op basis van jullie ervaringen met ruimte voor verschillende perspectieven.

Fijngevoelig, vond ik de voorstelling. Het uitdrukken van de gelaagdheid van mijn beleving raakte me.
Gertie

We stimuleren (h)erkenning, verbondenheid en hoop. Levenzegt helpt herinneringen en ervaringen te delen. De spelers en muzikant spelen die vanuit empathie en op een artistieke, intuïtieve manier terug. Het unieke van jouw ervaring wordt weerspiegelt. Wat elk van ons verbindt wordt zichtbaar in jouw verhaal.

Voel je je geprikkeld om te komen kijken, luisteren en/of te vertellen? Welkom, ook namens de professionele theatergroep Levenzegt (Ann, Arend-Johan, Judith, Lea, Peter, Ward)!

Kostprijs

De deelnameprijs bedraagt 25€

Praktisch

Twijfel je en wil je meer info? 
Stuur een mailtje naar katleen.alen@fara.be

Minstens 20 - Maximum 30 deelnemers

Inschrijvingsformulier