Skip to main content
Gewijzigde openingsuren: Fara is elke werkdag, van 9u-12u telefonisch bereikbaar.

Inspirerende mailingreeks: Zin-zoekers

‘Zin-zoekers in je mailbox’: een inspirerende mailingreeks rond existentiële vragen en zingeving.

 • Ben je het eens dat er (meer) aandacht moet zijn voor zingeving en existentiële vragen van cliënten? Wil je hier in uitgedaagd worden?
 • Of ben je nog niet overtuigd, heb je geen idee wat te verwachten, maar ben je nieuwsgierig en enthousiast om je te laten verrassen?

--> Aarzel dan niet en schrijf je onderaan de pagina in om onze inspirerende mailingreeks in je mailbox mag ontvangen. 

--> Bijkomende vragen of bedenkingen contacteer Sindy op sindy.helsen@fara.be

Fara's visie op goede zorg

Bezig zijn met spiritualiteit en zingeving in een professionele context is voor Fara een belangrijk onderdeel van (zelfs een voorwaarde voor) goede zorg. Cliënten verdienen het om ook op hun existentiële thema’s te worden bevraagd. Het is tevens onze opdracht om hen opnieuw meer in verbinding te brengen met hun zingevingskader. Heel wat hulpvragen vinden immers hun oorsprong in het zoeken naar betekenis van wat hen overkomt.

Dit is echter geen evidentie! We zijn dit als hulpverleners niet gewoon en beschikken vaak niet over de juiste tools of taal om dit te doen. Dit maakt ons onzeker en aarzelend. Het vraagt bovendien een soort voortdurende aandacht en voldoende innerlijke ruimte, die niet makkelijk is in combinatie met een drukke dagelijkse agenda. We moeten daarom ook regelmatig zelf persoonlijk verbinding maken als mens op deze dimensie.

Wat wil Fara hierin voor jou betekenen? 

Met onze mailingreeks willen we jou hierbij helpen en inspireren. Aan de hand van concrete verhalen, vragen en oefeningen willen we jullie uitdagen om jullie voelsprieten te verscherpen om spirituele noden te (h)erkennen bij cliënten en spirituele vragen te stellen aan cliënten en collega’s.

Praktisch

 • Ben je ingeschreven? 
  Dan ontvang je 10 weken lang, telkens op donderdag een mail met een warme uitnodiging om stil te staan bij zingeving en existentiële vragen (in je hulpverlening).
  Dit aan de hand van een gekozen spiritueel thema: 
  • dankbaarheid
  • veerkracht
  • verwondering
 • Je kan gedurende heel 2021 intekenen op deze mailingreeks
 • Het eerste mailtje mag je op 11 november 2021 in je mailbox verwachten.
  Check zeker je spam indien je niets ontvangen hebt. 

Kostprijs

Gratis

Inschrijven