Skip to main content

Filmavond Ninjababy

Op 17 november organiseert Fara in samenwerking met KASKcinema opnieuw een live filmavond met nabespreking. Deze keer staat Ninjababy op het programma.

Save the date!

(En hou de website in de gaten voor meer informatie.)

Ninjababy

De 23-jarige Rakel geniet van haar onbezorgde leven. Ze tekent strips, houdt van feestjes, drank en drugs en heeft hele andere plannen dan moeder worden. Het is dan ook een grote shock als ze ontdekt dat ze al meer dan 6 maanden zwanger is. 

Het kind blijkt van een oude scharrel te zijn, terwijl ze nu net begint te daten met de judoleraar. Aangezien abortus geen optie meer is, moet Rakel gaan kiezen tussen haar oude vertrouwde leventje en de door haar omgedoopte Ninjababy, die haar steeds meer begint te kwellen wanneer hij in haar verbeelding tot leven komt.

Ninjababy is een grappig en ongepolijst Noors drama van regisseur Yngvild Sve Flikke en is gebaseerd op de graphic novel Fallteknik (Valtechniek) van Inga H. Saetre, die voor de film animaties maakte waardoor Ninjababy een komisch bijpersonage wordt. De film mocht al meerdere prijzen in ontvangst nemen, waaronder die voor Beste Europese Komedie tijdens de European Film Awards, en was afgelopen jaar o.a. de openingsfilm van festival Film by the Sea.

(filminformatie afkomstig van https://picl.nl/films/ninjababy/)