Skip to main content
Onze telefonische openingsuren zijn gewijzigd. We zijn (telefonisch) bereikbaar van 9 tot 12u.

Gratis Boek - 17 en zwanger. Van tiener naar volwassene in 9 maanden?

17 en zwanger. Van tiener naar volwassene in 9 maanden?

Elk jaar raken zo’n 2500 Vlaamse tienermeisjes zwanger. Wat hun toekomst ook brengt, de impact van zo’n nieuws is altijd ingrijpend. Tienermama’s zitten vaak met een pak vragen als ze horen dat ze zwanger zijn. Hoe reageren je partner, je (schoon-)ouders, je vrienden? Wat is een juiste beslissing en hoe maak je die? En hoe moet het daarna verder?

Toch hoeft een tienerzwangerschap niet het einde van de wereld te zijn. Dit boek verzamelt oprechte getuigenissen van tienerouders en -grootouders. Ze spreken openhartig over hun twijfels en angsten, maar ook over onverwacht geluk.

17 en zwanger. Van tiener naar volwassene in 9 maanden? is een taboedoorbrekend boek over tienerzwangerschappen, geschreven door Ellen Van Stichel en Katleen Alen, stafmedewerker bij Fara.

Bestel het boek nu gratis! (bijkomende verzendingskost van € 3,35). Gezien thuiswerk verplicht is (Corona-maatregelen) zijn we niet in de mogelijkheid om bestellingen te verzenden. We houden uw bestelling bij en bezorgen u deze zodra het terug kan. Onze excuses voor het ongemak. 

Bestellen

Adres
more items
straat + nummer (bus)
postcode + plaats